Aangekomen!

Hola!


Hier mijn eerste bericht vanuit het zonnige Sydney!
Na een langelangelange reis zijn we vandaag omstreeks 1200 in Sydney aangekomen! Het was de moeite meer dan waard: wat een zon, wat is alles hier mooi! Ben na 2 uurtjes buiten al wat verkleurd!


Maar maandag dus vertrokken vanaf Schiphol, lastig, was enorrrrrrm zenuwachtig en heb me regelmatig afgevraagd wat het was WAAROM ik toch zo graag zo ver van huis wilde! Ook in het vliegtuig, dat met volle toeren naar de andere kant van de wereld vloog, had ik  regelmatig dat soort gedachten, haha! Maar nu gaat het beter, heb ongeveer 2 nachten overgeslagen (van vliegtuig naar vliegtuig) maar voel me verbazingwekkend fit!

Gisteren de hele dag in Hongkong doorgebracht, een supermooie toer door de stad gemaakt, een beetje geslapen en s avonds door naar Sydney.

Op het vliegveld stonden 2 uberbruine (echt zooo bruin dat ik mijn melkflessen pas op het dakterras van het hotel aan de zon en buitenwereld bloot durfte te stellen) en superenthousiaste Australian backpackers ons op te wachten voor een kleine toer door de stad. We werden in het hotel (luxe de eerste paar dagen!!) al verwelkomd door een iets minder leuke Aussi: een dikke vette kakkerlak! Commentaar van de heren die de douche voor ons hadden gebruikt: " Ooh, die TOR? Nou daar ben ik overheen gestapt!"
Brrr. Toch blij dat die in nederland niet te vinden zijn... Maar hoort er allemaal bij!


Vind het heel super en onwerkelijk om hier te zijn en ben nu al blij dat ik de stap genomen heb!

Nu richting dak-bbq, op naar de lekkere Kangaroebiefstukjes!

Oh en mams en Inge: SUPERBEDANKT voor jullie boekje! Zo lief! Wat een werk moet dat geweest zijn! Heb er gelukkig nog niet een open hoeven te maken, maar jammergenoeg was de eerste al uit zichzelf open gegaan ;-) Leukleukleuk!!!

En Jootje, alles okee hoor! :) Kan nu pas mn beltegoed opwaarderen dus ga je NU antwoorden! 


Liefs, dikke kus en we houden contact! 

Oh nog even een huishoudelijke mededeling: heb vanaf vandaag ook aan australische mobiel waarop ik eventueel te bereiken ben. (maar heb mijn Nederlandse kaart ook bij me) Het nummer is: +61420847827

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer