Bungeeeeeeeeeee

WAAAAAAAAAAA

Had the most scary time of my life!

Bungee jumpen EN skydiven op een dag!

Kreeg een week geleden van Cecilia (meisje van de tour) een smsje met de vraag of ik samen met haar een dagje wilde bungee'en en skidiven. Heb niet nagedacht en gewoon JA gezegd! Ik wist het dus al langer maar wilde mams en de rest niet te ongerust maken dus dacht: vertel het als het al voorbij is! :D En het is voorbij. Vanmorgen vroeg voor de bungee jump. Was een 50m hoge toren en ik was zooooo zenuwachtig! Boven toen ik met dat elastiek aan mn been stond WILDE ik niet meer. Afschuwelijk! Maar in een vlaag van verstandsverbijstering ben ik dan toch gesprongen! Wilde natuurlijk geen "Pussy" zijn die zonder geld EN zonder sprong weer beneden komt. Ben trots dat ik het gedaan heb, maar denk niet dat ik het ooit opnieuw zal doen. Wat een druk op je hoofd en die sprong .. is alsof je jezelf vrijwillig voor een trein gooit..!!

De skidive (parachutespringen) was SUPER! 14000 feet hoog, vastgeketend aan een stoere man dus je hoeft niet eens de beslissing te maken of je wilt of niet... je MOET! En schitterend! Zoo mooi, je kunt alles zien en het gaat zoo snel! Heb een vrije val van 1 minuut gemaakt en das echt gaaf! Maar zeker een opluchting als de parachute uitklapt :)

Verder alles ok, paar dagen in cairns nu, gisteren op jacht geweest naar een baantje voor 3 weken en das lastig... een paar kroegen en dergelijke bij langs geweest maar bij 1 moest je je kleden als een playgirl en bij de meeste andere wilden ze me voor minstens 3 maanden en das ook wel weer logisch natuurlijk. Nog wat rondgebeld en uiteindelijk sprak ik een duits meisje die bezig was een werkhostel te vinden (soort van "uitzendhostel"). Heb er ook een gevonden maar die hadden geen plaats. Ze bellen me zodra er weer een bedje vrij is en dan kan ik lekker bananen gaan inpakken :P Het verdient iig en das het belangrijkste! 
Morgen ga ik waarschijnlijk met Mat naar Fitzroy island, vlakbij Cairns, om te snorkelen on the reef. Lijk me erg leuk! 

Dat was het weer voorlopig, de foto's komen zodra ik op een computer zit die WEL zo'n gaatje heeft voor mn stekker! Voor live beelden mag iedereen over een week of 2 langsgaan in Koekangerveld voor een lach-je-rot DVD van mij in open air ...! (denk aan flopperende wangen, knopen in mn haar en een enorme bril die me op een misvormde Muppet doet lijken ;)) Op dit moment zitten Cicilia en Samuel (was ook mee bungee'en) heerlijk mijn DVD bij de receptie te kijken, aangezien IK de enige was die dit voor het eerst deed en dus een dvdtje liet branden ... ik zal je zeggen, dat trekt veel bekijks! :P

Tot snel!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer