Een verhaal van Martijn (niet al te sterk)

Na commentaar van het thuisfront over het gebrek aan updates vanuit het verre Australie hier een update over mijn belevenissen sinds mijn vetrek uit Groningen afgelopen donderdag. Na een vlotte autoreis aangekomen op Dusseldorf airport waar om drie uur mijn airbus vertrok richting Dubai. Na een kleine zes uur landde ik in het ontzettende warme Dubai (30c om 12u 's nachts). Even rondgelopen op het vliegveld en toen in slaap gevallen op een lounge stoel. Ruw werd mijn slaap onderbroken door de final boarding call for flight EK404 to Melbourne via Singapore. Ook deze twee vluchten gingen redelijk vlot voorbij. Zeker de laatste vlucht waar ik vier stoeltjes voor mijzelf had (languit slapen dus...).
In Melbourne ben ik twee dagen geweest, de eerste dag in een hotel op het vliegveld, de tweede dag in een hostel in St. Kilda. Dit was erg gezellig, ik ken een nieuw kaartspel, boerenbridge, een soort hartenjagen maar dan anders. Ik zal proberen de regels te onthouden zodat we het in koekangerveld nog eens kunnen spelen! De tweede dag in Melbourne was een beetje zwaarder, toch enigszins een jetlag... maar wel de Royal Botanical Gardens gezien (=mooie tuin) en de Shrine of Remembrance (=monument voor WOI en II). Toen nog een rondje gelopen door het CBD (geen idee wat dat is...).
's Avonds de bus genomen naar het vliegveld voor mijn binnenlandse vlucht naar Cairns, alwaar Hester met tranen in haar ogen klaarstond ;). Vandaag een lekker relax dagje, beetje aan het strand gelegen, een  beetje rondgelopen, colaatje erbij. Morgenavond nemen Hester en ik de bus naar Airlie beach waar we de boot nemen voor de Whitsundays tour.

Nou hier laat ik het eerst bij! Veel plezier in het regenachtige (hoop ik ;)) Nederland en tot over een weekje of vijf!

Groetjes,
Martijn

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer