Maar de baas zei ..

JAAAAA, ik heb géén bananen (lalala), ik heb geen bananen vandaag (heb radijsjes, hele mooie, wiiiiite en rooie (....)) Maar JA ik heb géén bananen, ik heb geen bananen vandaaaaaaaaag!

Dat zei mn baas vandaag :D Het is donderdag en heb weekend! Heerlijk! Ben dinsdag begonnen met werk: bananen sorteren! Elke ochtend staat de wekker op 5:00 om om 6:00 klaar te staan in het "centrum" van Tully om opgepikt te worden voor mn ritje naar de farm. Het is daar echt een gekkehuis om half 6 s ochtends! De dag begint in Tully zo vroeg: alle winkels zijn open en iedereen is op straat. Het werk begint om half 7 en de hele dag doen we niks anders dan bananen bekijken die op een lopende band voorbij komen. De slechte eruit, de mooie mogen door.

GelUKKkig zien we ook andere dingen .. zoals SPINNEN, KIKKERS en SLANGEN, om het werk een beetje aangenamer te maken ;)

Nee maar ik ben zo blij dat ik wat heb! Ben samen op de farm met Kaisa, een Zeeds meisje uit mijn hostel en we hebben de grootste lol samen! En ik had het zo ontzettend gezien na 4 dagen een beetje te zitten koekeloeren in het hostel! En vandaag heb ik mn eerste paycheck gekregen: 258 dollar (ongeveer 160 euro) voor 2 (!) dagen werken! Vind het echt goed verdienen voor een farm-baantje! Dat verzacht de pijn een beetje want pijn heb ik gehad hoor .. je staat de hele dag voorover gebukt en dat is echt niet fijn. Ben geloof ik ook nog nooit zo vroeg naar bed gegaan als ik hier ga! Lig er om 20:00 in! Het is echt uitputtend werk, maar ben natuurlijk ook niks meer gewend...

Maar alles goed hier in Tully dus! Ben echt gewend hier, voel me thuis en iedereen is superleuk. Kook elke avond samen met Sissy, waar we dan 2 dagen van eten, dus ben leef echt budget! In het hostel zijn veel Duiters, wat Engelsen, Denen, Zweden, (ik ben één van de) 2 Nederlanders en een stel Jappanners: leuk want aanstaande zondag gaan ze sushi voor ons maken! Ik weet natuurlijk al laaaang hoe het moet maar eens kijken wat die jappanners er van maken ;) Verder ga ik zaterdag een dagje naar Cairns: ga een tour boeken voor Martijn en mij, ga naar mijn oude hostel om vast te reserveren en ik ga een Tuna Sandwich van de Subway kopen :D! Heb er echt zin in! Na een poosje hier zie ik een dagje naar de grote stad als een schoolreisje!

Verder heb ik eigenlijk weinig nieuws, alles is hetzelfde! Alleen dan dat ik over een maand alweer thuis ben! Ik heb besloten mijn tussenstop in Thailand te cancellen. Heb van veel mensen gehoord dat als je eenmaal op de terugreis bent, je toch wel erg graag naar huis wilt en daar komt bij dat de kosten tot nu toe erg zijn tegengevallen. Bewaar Azie gewoon voor een volgende reis! Dus even centraal: 8 mei kom ik aan op Schiphol! Echt snel hoor, aan de ene kant heel leuk, aan de andere kant ook heel jammer!

Snel meer nieuws en vooral foto's! Jude (hosteleigenaresse) heeft beloofd dat er deze week USB aansluitingen op de computer komen dus dan kan ik jullie weer met mijn (inmiddels erg bleke :s) gelaat verblijden ;)!

Liefs aan iedereen en hou me op de hoogte van alles wat er in Nederland gebeurd :) (hoorde dat we een nieuw prinsesje hebben!)

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer