Rondscharrelen

Hallo allemaal!
Weer tijd voor een klein sterk verhaaltje.
Zijn gearriveerd in Melbourne! Zondag vertrokken uit Woy Woy, het was daar 37 graden en ik was helemaal lek geprikt dus tijd om te gaan! Enorm leuke tijd gehad daar, was echt vakantie! Grappig, de laatste avond waren we lekker aan het BBQen horen we ineens *doink*. Stond er een possum op het randje van het balkon! Weet eigenlijk niet hoe die in het nederlands heten, tis iig zon beest uit Ice age 2 (met de mammoet die een "possum" denkt te zijn)! Was lachen, wij allemaal fotocameras erbij! Het beest was zo verschrikt dat hij spontaan van het balkon afviel! (gelukkig was ie nog heel!)
Wat een avonturen :D

Maar goed, melbourne dus! Wel een leuke stad, je kunt er lekker eten, slapen en rondscharrelen. Ben alleen de stad nu wel zat, heb echt zin om weer wat natuur te zien! Komende zondag ga ik met Caroline, Sophie en Ellen een 3 daagse tour via de great ocean road naar Adalaide doen. Als ik daar ben gaan Caroline en ik dus die outback tour doen. Verheug me daar echt enorm op! Een meisje hier uit het hostel die bij een travel agency werkt vertelde dat je vaak door aboriginals wordt gefotografeerd omdat ze denken dat je bij een onderzoeksteam werkt oid! Je schijnt echt midden door de bushbush te gaan!

Verder weinig nieuws, volgende verhaal in Adalaide including foto's van de great ocean road (So: don't miss it ;))!

Liefs Hester

Oh, kan nu trouwens niet op mn gastenboek .. :P Weet niet of er iets leuks en nieuws opstaat maar heel irritant!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer