Still in Sydney

Hallo allemaal!

Tis weer tijd voor een sterk verhaaltje van mijn kant! Ben inmiddels aardig gewend hier en heb weer veel dingen beleefd. Gisteren zijn we naar de Blue Mountains geweest (zie ook – hopelijk, want mn fotos zijn zooo groot dat ik vrees ze niet te kunnen plaatsen – mn foto’s). Was supermooi: lange wandeling naar beneden gemaakt en terug met een soort van treintje weer omhoog. Mn benen en arme voetjes trilden al zo hard dat ik niet weer naar boven durfte te lopen.

Vandaag met een fikse spierpijn in de kuiten (denk en hoop dat ik gespierd terug ga komen!) de backpack gepakt om een nieuw hostel te zoeken. De intro is over en nu moeten we dus voor onszelf gaan zorgen! Ben samen met twee meisjes van de intro in een ander hostel getrokken en hebben vandaag het Sydney aquarium bezocht.

Erg leuk, allemaal leuke kleine Nemo, Dory en Marlinnetjes gezien! Heb ook een vogelbekdier, een krokodil en een haai op mn cameraatje kunnen schieten! In het aquarium .. maar toch!

Gisteren trouwens wél kangoeroetjes gezien! In het wild! Kakatoes idem dito, zogenaamde „ Killer Ants“ (zijn mieren van wel 3 centimeter lang) en een Diamond Python! (die had de gids 2 x in 8 jaar gezien :D dus was wel super). Oh en de Rooftop BBQ was ook leuk, was een Digereedo (?) speler en heb een lekker biefstukje van die ooh zoo schatige kangoeroetjes gegeten! Terug uit de blue mountians (ik mix alles door elkaar!) stopten we bij een fruitfarm en daar hadden ze allerlei soorten –versversvers glimmend en glanzend – fruit! Heb lekker druiven en een Mango gekocht (♪MangoMango!♪ -> Inge check je mail!). Die laatste heb ik vanmorgen heerlijk als ontbijt gegeten! Jullie horen het wel, sterke verhalen nu al te over! Alles mooi en leuk, maar moet wel toegeven dat ik wel erg moet wennen! Allemaal mensen die ik nauwelijks ken, en ondanks iedereen even aardig is, snak ik er soms na even lekker te babbelen (of te klagen) bij paps& mams, Sispie of broer of vriendje of vriendinnen! Maarja, probeer te genieten van het moment, zie wel waar (en of) het schip strand en just go with the flow! Plannen zijn trouwens gewijzigd. Ben van plan over een paar dagen naar Melbourne af te reizen, van daaruit door naar Adalaide om daar een 10-daagse tour door de Outback te doen. Duurrrr maar het schijnt dat je waar voor je geld krijgt! Dan begint het backpacken pas echt denk ik.

Heb trouwens mijn eerste solo-australie experience ook beleefd (tot nu toe alles in een groep hé). Ben gisteren in mn eentje wezen PINNEN (haha!)! Toen kwam het wereldreiziger gevoel echt in me op! Ach ja, je moet ergens beginnen ..

Nu ff hapje eten! Liefs en jullie horen weer van me.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer