VAKANTIE!!

Halloooooo!

Hier weer een berichtje van mij!
Alles oké hier! Zit nu in Woy Woy (is géén Chinees restaurant) -> een plaatsje op ongeveer een uur treinen vanaf Sydney! Kennissen van een van de meisjes (Ellen) die ik bij de intro heb ontmoet wonen hier en she could bring some friends :D Zijn nu dus met zn 3tjes (Ellen, Sophie en ik) in het paradijs! Een groot huis op de rotsen met zwembad: heerlijk!

Marian - the lady of the house - komt oorspronkelijk uit Nederland maar is met een Australische man getrouwd. Ze hebben samen 2 dochters en daarmee wonen ze nu hier.

Donderdag zijn we hier aangekomen, direct een tas vol vuile was in de wasmachine gedaan en toen aan het zwembad neergevleid :P. Vrijdag heeft Marian ons een eerste rondleiding door de omgeving gegeven. Oa Pearl beach (en véél pelikanen) gezien en nog wat andere kleine plaatsjes.

Heb al fotos naar de webmaster gestuurd, die zullen er ongetwijfeld snel op komen te staan: kunnen jullie zelf zien hoe schitterend het hier is!

Als het goed is zit er ook een "look out ->" foto bij. Die kreet zagen we tijdens de wandeling steeds op bomen staan. Dus ik met mn slimme hoofd: "Waar moet je voor oppassen dan? Spinnen/ dingo's/ scherpe bochten??!!"

Maar nee, dat is bedoeld als: "UITZICHTpunt -> die kant op" Domdom, voelde me een rasechte blondie.


Vandaag zijn we naar het reptielenpark in Gosford geweest en weer enorm veel Aussie dieren gezien. Van spin tot slang, van koala tot wombat.

En natuurlijk *tromgeroffel* Eric the Crocodile! Was grappig, een enorme krokodil, het visitekaartje van het park. Heeft in zijn verleden mensen gegeten, maar moet het tegenwoordig met kangoeroevlees doen!
We hebben gezien hoe ze hem voerden. Zo Steve Irwin-achtig mannetje met een lap vies bloederig vlees, wij moesten - nadat hij tot 3 had geteld - heel hard ERICCCCCC roepen, hij zwiepte met het vlees door het water en Eric kwam er met een rotvaart uitgerend met zn mond wagenwijd open! Gewoon een beetje scary, maar wel erg leuk!  

Nu weer terug, net ff een opfrisduik genomen (tis 37 graden vandaag), nu dus ff achter de computer :D

Vanmorgen trouwens ook de bus naar Melbourne en een hostel daar geboekt (dat laatste heb ik gefixt :D). Was nog een hele opgave, 3 helden op sokken, we durften geen van allen te bellen, haha! We gaan morgenavond met de bus, komen maandagochtend aan en blijven tot vrijdag. Dan gaan we toch echt opsplitsen! Ik ga dan de great ocean road doen om in Adalaide te komen (voor de Outbacktour), Ellen gaat een nog onbekende reis verder maken en Sophie gaat naar Nieuw Zeeland.

Liefs en jullie horen snel weer van me!

xx Hester

Nog even een huishoudelijke mededeling: ik gebruik nu alleen nog maar mn australische simkaart. Smsen daarmee kost 0.12 eurocent in tegenstelling tot de 75 eurocent vaanf mn nederlandse! Dus mochten jullie contact met me willen (wat ik natuurlijk maar moet afwachten ..:P), smsen naar mn 04 nummer!


Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer